dimecres, 8 de desembre del 2010

Allò més bàsic...




Han deixat de ficar bancs a les estacions, ara estan a la bora de la carretera per on la velocitat dels cotxes ens indica el ritme brut i imparable de la societat que ens envolta, sempre famolenca. La comprensió es devorada amb ferocitat a trenc d'alba, quan tot es mostra buit de significat i sentit, quan ja res és pot comprendre, quan la intervenció ,de qui sabrà el què, intervé de forma quasi divina i permet obrir aquelles ales agafades al cos amb un llacet.


 Cal perdre moltes vegades, saltes sobre el matalàs i en un mal gest et traïx un peu i caus, puges les escales corrent i un escaló et travessa l'ànima, voles sobre els tolls i acabes per necessitar unes botes que t'arriben fins al nas. Però sense saber la raó certa, t'amagues pels racons ,amb l'esperança que et va dels muscles a la gola, esperant que algú et trobe i pugues acaronar les seues palpebres al mateix temps que obres la cova de les teues mans, deixant volar la polseguera que hi amaga.


Vaig dibuixant-me marquetes com les dels presoners, així em pareix que controle el temps, el caure de la pluja, el so de les ones contra la sorra artificial, l' ecosistema de vidres, plomes , rellotges i una gran varietat de quincalles que amaguen la mancança d'allò innecessari, però tot és un núvol mentider. Res controlen eixes marques, tot és lliure i vola per sobre de l'enteniment. Enteniment que em vaig beure.




Faré senyals de fum en forma de naus perquè potser un esternut les faça arribar a bon port.

2 comentaris:

  1. Sí, cal perdre, perquè si sempre guanyem, no entenem de la vida, perquè les dificultats d'ella ens fa forts.

    Però no hem d'amagar-nos i deixar que els problemes ens mengen, hem d'actuar i aturar-los i hem de ser entesos i ens han de recolzar. Per això estan els amics, els companys, la familia. Si deixem passar els dies, si els contem i ens fem senyals a l'esquena, h ihaurà un dia que no tindrem més lloc per a un dia més. I què farem? Si ens deixem controlar per les marques, explotarem!

    I com l'última part d'aquesta entrada, hem de ser optimistes i trobar algú que ens ajude, ens entenga, sempre va bé.

    ResponElimina
  2. Quina fotooooooooooooooooo !!!!!!!!!.

    No puc comentar res mes perque Jordi no ha deixat res per a mi... :( .

    XD, ja em dirás com has fet eixe efecte ^^.

    B7s

    ResponElimina

 
Blogger design by suckmylolly.com