divendres, 31 de desembre del 2010

Mariners i jardiners.



Pas en fals ,més pas en fals ,més pas en fals...xops els calcetins per fingir ser mariners de tolls. Els vaixells ja no ensopeguen amb icebergs, ara taquen l'horitzó. Guardant, avions, foscor...
Mariners de ralles com presoners de la llibertat de les tres quartes parts del globus. Canvi de rumb per un pessigolleig breu però intens, sinó hi han icebergs, caldrà cercar-los, navegar, enfonsar-se i ballar de proa a popa pels colps de l'onatge. Després fer la migdiada fins que la lluna es reflexa a l'aigua.


 La botànica pot ser una bona manera de viure, de caminar entre rosers sense clavar-se cap punxa de més. El balcó ben auster i la habitació contigua farcida de geranis, rosers, i aquell arbust que poc a poc amb les seues llargues tiges va omplint-te de fulletes i flors, furtant-te sang. Escrivint amb forma de lai tractats sobre el créixer i decréixer de les plantes.Jardiners sota el sostre de guix, amb texans de taques verdes.


No estaria gens malament traure del barret unes tisores i un vaixell, ficar-se dintre d'un sac i canviar-se de pell o lligar-se les mans i acabar volant.Mags?


No espere a l'any nou, millor me'l trobe.Feliços.

2 comentaris:

  1. Pues para cuando te encuentre el año nuevo, que lo empieces con buen pie. ¿A disfrutarlo con una sonrisa!

    ResponElimina
  2. Doncs vas directa a ell.

    Saps? Fa gairebé dues hores estava al petit terrat de ma casa i he decidit anar a comprar-li a Ahmed (un viverista molt simpàtic) un ciclamen, un pensament i dues margarides per a "alegrar-la" un poc, que la tinc plena de testos buits. He pensat que eren bons companys per a les pasqüeres rojes adoptades recentment, pel color blanc de totes elles.
    Avui he sigut jardiner, feia mesos que no ho era, i ara vaig i et llegeixo.
    Feliç any nou!

    ResponElimina

 
Blogger design by suckmylolly.com