dimecres, 5 de gener del 2011

Insomni emocional

 Insomni.n.m.Dificultat per agafar el son.


Fa dies que el persegueix amb els pantalons curtets i l'equip  d'exploració, però no pot agafar-lo, mai ha pogut, però ara vola més ràpid que mai. Uns diuen que caldria que es portara millor, els hàbits per anar al llit són importants, massa cafè, estrès o ansietat...qui sap què? la qüestió és que dorm 8 hores mentre cuina magdalenes.Li van dir somnambulisme,però tothom sap que en realitat la malaltia -de més fortuna- és insomni emocional.

És tard, ben tard, o això diu el rellotge -que va perdre les piles per jugar-se-les a pedra paper-i tisora-,però la llum de la cuineta encara aflama. Sense davantal Una fa magdalenes, a la tauleta una lluita de farina VS melmelada embruta el sostre que un gnom neteja amb fervor. Sobre el fred marbre seu algú que no deté el seu plor, mentre al seu voltant ballen sota la fingida pluja i trepitgen els tolls. Crits farcits d'iracunds i papallones que al creuar-se amb el tub de llum -com mosquits- plenes de luxúria respiren cada raig i es deixen morir.

El microones fa els focs artificials pels metalls que impregnen els seus missatges codificats al mateix temps el congelador dóna resguard a un cor de preguntaires temorencs i al marc de la porta, fan marquetes amb una clau inspirats per la melangia. Rodolen per terra daus, la aposta és la sort,però mai es detenen, mai hi ha resolució. Un dispar com a finestra per a deixar córrer l'aire i com qui sent nostàlgia per allò que encara no hi és, el viatger es clava fletxes per fotogrames.

El cor batega incessant i  cada volta entre els llençols és una travessia de l'Etna fins al Pol Nord, una melodia passa pel cap, les magdalenes ja deuen estar acabades.Trenc d'alba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Blogger design by suckmylolly.com